Back to the Sixties Benefietconcert 2017

Nieuwsbrief Sixties Generation september 2017

Persbericht
15 OKTOBER ICOON THEATER:
‘BACK TO THE SIXTIES BENEFIET’
VOOR DE ZONNEBLOEM

De eerste versie van deze swingende Amersfoortse theaterproductie speelde het vorig seizoen in een aantal uitverkochte regionale theaters voor een razend enthousiast publiek. In Back to the Sixties 2 wordt het verhaal verteld van de geweldige muzikale jaren 60 met anekdotes, foto’s en 30 grote hits welke worden gespeeld en gezongen door de band Sixties Generation, Carmen Pierik, Dik Hazeleger, Peter Sips en John ter Weyden. Nummers van o.a. Cliff Richard, Elvis Presley, Chuck Berry, The Beatles, Neil Diamond, Bob Dylan en Cilla Black.

Er kan volop worden meegezongen door de projectie van veel liedteksten.

Tevens zullen er enkele bekende popsongs uit de jaren 50 worden gebracht, waaronder ‘Willem wordt wakker’ uit 1958 van het Amersfoortse duo The Butterflies. The Butterflies waren destijds de eerste tieneridolen in Nederland. Zij verkochten tienduizenden singles en hadden 2 dikke TopTien-hits. Het duo werd gevormd door de broers Godert en Luc van Colmjon. Godert is 8 jaar geleden overleden. Luc (78) is al geruime tijd woonachtig in Middelburg. Hij zal, samen met zijn gezin, aanwezig zijn als eregast bij de première van deze theaterproductie op zondagmiddag 15 oktober a.s. in het Icoon Theater in Amersfoort-Vathorst, aanvang 14.30 uur.

De opbrengst van het concert komt ten goede aan de Zonnebloem regio Eemland. Deze fantastische vrijwilligersorganisatie verrijkt het leven van ouderen en mensen met een lichamelijke beperking door sociale en recreatieve activiteiten mogelijk te maken. De regio Eemland telt 14 afdelingen in 10 plaatsen met in totaal ca. 350 vrijwilligers.

In de zeer populaire Week van de Sixties van Radio M Utrecht (9-13 oktober) zal aandacht worden besteed aan dit unieke benefietconcert. Zo zullen er tijdens quizjes 10 toegangskaarten worden weggegeven.

Op 2 oktober om 12.00 uur zijn Sophie Bos van de Zonnebloem en organisator John ter Weyden tevens te gast bij het Radio M Utrecht-lunchprogramma ‘Aan tafel’ van Conny Kraaijeveld.

Kaarten à € 15 zijn online te koop via www.icoontheater.nl (agenda)
Adres: Leeghwater 1, 3825 MR Amersfoort (bij winkelcentrum Vathorst)

Nadere inlichtingen over de Zonnebloem: www.zonnebloem.nl

Nadere inlichtingen concert: info@johnterweyden.nl / 0636250218