Sixties Generation speelt tijdens opening Brocantiek

Persbericht:

Haskerhorne 26 september 2016
Zaterdag 15 Oktober opent Brocantiek De Linde in Haskerhorne haar indrukwekkende vintage “winkel”.
In de voormalige zuivelfabriek, waar in de loop der jaren ook een stomerij en bandenhandel waren gevestigd,
wordt het nu een oase aan nostalgie voor zowel professionele woning- en bedrijfsinrichters als voor particulieren
die iets aparts zoeken.

brocantiek1
image-1857

Of het nu gaat om nostalgisch glas in lood, of om industriële lampen, kasten, ziekenhuis meubilair, tafels, en oude bouwmaterialen in Haskerhorne, het is er sinds kort. “Wekelijks nieuwe aanvoer, momenteel veel uit oost Europa en natuurlijk ontbreekt brocante en antiek zeker niet, zelfs soms oude motoren” benadrukt Sander.
Sander Dijkstra en Romy Hakze zijn de nog jonge nieuwe eigenaren van Brocantiek De Linde, voorheen al enkele jaren gevestigd in Heerenveen. Zij ontwikkelde een nieuw concept voor wonen, waarin ook veel professionele interieurarchitecten interesse tonen.
brocantiek2
image-1858
Een aantal fotografen hebben de nieuwe locatie al ontdekt voor een exclusieve bruidsreportage of een fotoshoot.. In het enorme pand zijn vele vertrekken en mooie doorkijkjes, die alleen al de moeite voor een bezoek waard zijn. Met regelmaat zijn er workshops voor glas in lood bewerking, waarin je geheel opgaat in de nostalgische sfeer.

De opening is zaterdag 15 oktober van 14.00 tot 20.00 uur met livemuziek van de Amersfoortse sixtieband Sixties Generation en DJ. Voor de kids is er een springkussen en spelletjes met prijzen. Een leger Unimog uit 1964 is recent omgebouwd tot Foodtruck waarin de openingshapjes worden bereid.
Adres: Jousterweg 9-11.

brocantiek3
image-1859

Category: